sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Pääministereitä

Mikko Alatalo ja Juha Sipilä. Yhteiskuvat epäonnistuivat, joten tällä kertaa näin,

Tämä viikko on ollut varsinainen pääministeriviikko. Istuva pääministeri Jyrki Käteinen aikoo lähteä Brysseliin, joten kilpailu pääministeriksi on kovaa. Ja alle vuoden päästä on seuraavat eduskuntavaalit, joten pääministeri saataa vaihtua piakkoin pariinkin kertaan. Täällä Tampereella on kuluneella viikolla kierrellyt valtakunnan kärkipoliitikoja ja poliittisena eläimenä piti vähän käydä jututtamassa ja linssiludeilemassa :D

Hieman alkoi jo hävettää kun eräs kansanedustaja kommentoi että taas olemme paikalla... Tuttuja naamoja siis. Torstaina oli vappu joten viikko on ollut varsin poliittinen. Vaikka blogini ei ole tarkoitus olla mikään poliittinen blogi niin nyt vähän kuitenkin jotakin aiheesta.
Torilta sai aamupuuroainekset. Go Jouni! Pitäkää nimi (ja numero) mielessä.
Lauantaina Tammelan torilla kävimme juttelemassa politiikkaa Juha Sipilän kanssa ja Mikko Alatalokin oli paikalla. Muutamia polititisia puheita ja hyvää simaa sekä kahvia. 

Mä ja Göran Stubb.

Alexander Stubb oli vierailulla maanantaina Tampereella, kiertäen kaikki korkeakoulut, mutta tein pakollista koulutyötä joten missasin luennon, mutta Koskarin kahvilassa sitten Stubb oli vajaan tunnin paikalla, joten kävimme juttelemassa tärkeistä asioista, kuten juoksemisesta ja selfieiden ottamisesta.
Halusin ottaa kuvan kauempaa mutta Alex halusi ottaa selfien koska se on muotia. Suostuin.
 Ja juuri kun kerkesimme yhteiskuvaan Jan Vapaavuoren kanssa niin saimme kuulla että Paula Risikkokin on lähtenyt kisaan mukaan, joten vielä pitäisi varmaan käydä mahdollisen pääministerin kanssa ottamassa vielä yhteispotretti.
Janne kysyi että meneekö kuva jollekin sketsisivustolle...? Tänne se ainakin pölähti...
Ja ettei olisi liian kepu-porvari-postaus niin laitetaan kommunistitunnelmia vapulta... :D

Ja kuvia työväen vappumarssilta.

Näyttävä ja aika pitkä kulkue. Jutta Urpilainen olisi puhunut torilla mutta show must go on ja täytyi joutua muualle, koska vappuna oli liikaa nähtävää.

 Ja eläinaktivistien kojulta Tampereen keskustorilla. Meinasin pilailla vähän heidän kustannuksellaan ja kysyä että saako heiltä ostettua susia tai muita eläimiä.
 Hippi suihkulähteessä. Veti jätkä delfiinipuvussa vähän hernettä nenään kun eräs äijä pienessä humalassa keljuili koko ajan hipeille.
Ja Vapulta vielä kuva kommunistien teltan läheisyydestä. Yllättävän paljon kommunistienkin teltalla oli porukkaa ja joku vanha ukko soitteli kitaralla väsyneitä kommarivärssyjä.

Lopuksi vielä irvistyskuva lähikapakan edestä. Kyllä on juottolalla nimi. Tosin saluunan ulkoasua kuvaa juuri baarin oma nimi. Piti käydä rumailemassa siinä edessä ja näyttämässä kieltä politiikalle protestiksi. On siitä politiikasta hyötyäkin, maanantaina saimme Ylioppilaskunnan edustajistossa läpi liittymisen OLL:n jäseneksi, joten ainakin kaikki puolimaratonien juoksijat saavat merkittävät alennukset Tampereen Puolimaratonille! Onneksi liikunnanvihaajat eivät saaneet estettyä tätä, joten meidän opiskelijoiden liikuntaetuja valvotaan edelleen.

"Kaikki syyt olla harrastamatta urheilua ovat tekosyitä. U.K:K"

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin. -Jjjjjuska-

2 kommenttia:

  1. Onks toi ovaska ex-naapureita? Siitä se sunki vaalikampania lähtee ku haalit frendeiks poliitikkoja. :)

    VastaaPoista
  2. Paras tuo sun ja Stubbin selfie ;D

    -J

    VastaaPoista