sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Burgerikurko

Olen julkaissut tämän tekstin aiemmin toisessa blogissani, mutta julkaisen sen nyt myös täällä päivitettynä.

Tässä tulee pieni resepti hyvään romuateriaan. Joten, ateriaan tarvitaan seuraavat ainesosat: Dyykattu hampurilainen härkäpihvillä, majoneesilla, cheddar-juustolla ja nappase leikkelepaketista 8 siivua ylikypsää saunapalvikinkkua sekä jääkaapista sinappia. Lämmitetään satsi mikroaaltouunissa parisen minuuttia lämpimäksi, että juusto sulaa väliin. Tämä on sellainen hampurilaisen ja porilaisen risteytys. Maistuu vielä sangen hyvälle. Opiskelijan kannattaa dyykata ruoka-ainekset, koska silloin säästää ruokakustannuksissa aika kivasti. Ja saa herkullista ruokaa. Ja on ekologista. Ja saa liikuntaa, kun kävelee roskikselle. P.s. Tämä maistuu paremmalta kuin mäkkärin hampparit. Ja burgerikunkun ynnä muiden hampparilafkojen vastaavat. (Pienenä mainostuksena Tammelan torigrilli pistää ehkä ainoana kampoihin.)
Hyvä rilli!

Eli:
1. Dyykataan ruoka lähikaupan roskiksesta (lähiruokaa, ekologisuus)
2. Otetaan hampurilainen pois pakkauksesta, tarkistetaan kunto, nuuhkaistaan tuotetta, että ei haise epämääräiselle. Laitetaan lautaselle.
3. Tässä tapauksessa meillä on hampurilainen härkäpihvillä, jossa pakkaukseen sisältyy majoneesi ja juustosiivu. Laitetaan juustosiipale siihen biffin päälle ja majonössöt biffin alle. Varo ettei se muovinen majoneeshi jää sinne biffin alle tai saattaa saada muovisemman makuista romua.
4. Koska dyykkasin myös kinkkua, käärästään 7-10 siivua kinkkua siihen pihvin juuston päälle, oman maun mukaan. Mitä lihaisampi, sitä äijempi vaihtoehto. Kaloreista viis.
5. Lasauta hampurilaisen kansisämpylä koko komeuden päälle ja laita materiaali pariksi minaksi mikroon. Volat kaakkoon ja pyöritellen peukaloita odotusajan, mikron lähellä että varmistetaan päivän säteilysuosituksen saavuttaminen.
6. Mikron ajastimen kilahtaessa vetästään koko koreus mikrosta pois, tai jos se meinaa räjähtää ennen kahta minuuttia, ota aikasemmin pois mikrosta. Et kuitenkaan putsaa mikroasi koskaan.
7. Ota pari palasta paperia tai voipaperia jos kehtaat, voi syödä vähän sivistyneemmin jos tahot, mutta ei oo pakkohei. Kääri se papru sen purilaisen ympärille.
8. Ota tukeva asema itsellesi ja ota niin iso palanen suuhun hampurilaista kuin vain suuhun mahtuu kerralla.
9. Sitten vain pureskelutoimintaa tekohampailla.
10. Silmät kiinni ja nauti ruokanautinnosta.
11. Voit olla varma, että saat kaikki vitamiinit mitä ukkeli (tai tasa-arvon nimissä akkeli) ravinnostaan tarvitsee. Älä syö salaattia.
12. Tarvittaessa huuhto ateria alas jollain sopivalla katsomallasi ruokajuomalla. Suosittelen kahvia tai jos joulusta jäi kaapin taakse niin sitten glögiä. Glögiin saa sävähdyksen kaatamalla sekaan lorauksen pommacia. Tai ES. Jos ei ole ES, mars kauppaan ja osta lava ES varastoon. Sitä ei tiedä koska sitä tarvitsee.
13.Jätä likaiset astiat pöytään kuivumaan.
14. Röyhtäise.
Mäkki on kuraa verrattuna burgerikurkoon

Bon appetit! Se on muinaisnorjaa, ja tarkoittaa, että sudet tulevat kohta haaskalle.
-Juska-

2 kommenttia:

  1. Tästä myös muistuttelisin!!

    http://www.ruokala.net/a/1288648564488

    VastaaPoista
  2. hyvä Juuhan että sulla on blogi!

    VastaaPoista