lauantai 4. tammikuuta 2014

Habaa kasvattelemassa gymillä

Tosimiehet treenaa pelkkää penkkiä. Ja laittaa siihen enemmän rautaa. RAUTAA!
 Kävin eilen Hesen kanssa Kaukajärven vapaa-aikatalolla gymillä pumppaamassa rautaa. Tuolla on ilmainen sali, jossa on ihan hyvät laitteet ja mahdollisuudet harrastaa kuntosalia, mutta jos haluat käydä hienolla salilla jossa paikat kiiltää ja haluat olla facebookissa kuntopyörälläsi, älä eksy tänne. Täällä haisee hiki ja tämä on kunnon bunkkeri. Ja täällä on isokokoisia hieltä haisevia karpaaseja nostamassa rautaa kaksi kertaa enemmän kuin meikäläinen painaa. Täällä on sitä salilla käymisen alkukantasta tunnelmaa! Sellanen pistävä hienhaju leijailee ilmassa ja kun siitä viereisellä laitteella joku tekee sarjaansa, niin se hien pelmahdus joka liikkeellä yhdistettynä karmeaan ähinään... Tää on machomiesten hommaa. Kaikki true alfaurokset käy salilla.

Itselläni olisi jo valmiiksi maksettu sali yliopistolla, mutta se on nyt kiinni joulutauolla, joten ihan sama mennä muualle salille. Varsinkin kun pääsee ilmaiseksi ja on seuraa, niin mikäpä siinä. Sitten ei muuta kuin alkulämpöä ja sen jälkeen otsasuoni tykyttäen pumppaamaan aironia ilmaan.
Täydet painot tottakai taljaan! 120kg
 Oon viime aikoina parannellut polven rasitusvammaa, joten nyt olis syytä muistaa käydä salilla ja liikkua, kun oma mielilaji on poissa kalenterista toistaiseksi. Vieroitusoireita on, kun lenkkipoluille ei ole asiaa, tai on, mutta en riskeeraa polvia. Molemmissa oli rasitusvammaa, kun innostuin vähän liikaa nopeista lenkeistä, joten nyt olisi vähän himmailtava. Toivottavasti kunto ei laske paljoa, tai mulla menee hermot. Itkupotkuragetukset tähän väliin. Se on sellasta kun on "hyppääjän polvi".

Treenaan Arnold Golden Six-ohjelman mukaan, joka on ihan hyvä ja mukava ohjelma, sopii aloittelijoille ja enemmänki treenanneille. Sen tekee tunnissa helposti, ja lisäksi kannattaa tehdä omat selkä- ja vatsalihasliikkeet, niitä ei ohjelmassa ole. Jos haluat hyvän ja tehokkaan perussaliohjelman, klikkaa tuota linkkiä, jonka laitoin tuohon alas, niin sieltä löytyy ohjelma ohjeineen. Tosin kyykkyjä en polvien takia tehnyt, mutta nekin palaavat sitten kuvioihin kun pystyn lenkkeilemään. Ehkä ensi maanantaina eli loppiaisena tai sitten seuraavalla viikolla.

Arskan kultanen kuusikko
Joka leuanvetotankoon kurkottaa...
Teepussit kasvatettiin raivolla. Penkistä nousi tällä kertaa rauta, eikä oma hanuri ja hauskahan se oli taas reenaa. Joidenkin mielestä salilla käyminen on tylsää, mutta silloin kannattaa ottaa joku kaveri mukaan, mielellään sellainen joka pakottaa sut tekemään vielä ylimääräisiä toistoja, se rauta ei jää rinnalle! Paina! Puserra! Menee vielä yks!1 Aina menee yks! Ja salitreeni kiinteyttää. Varsinkin, kun tuntuu että oma ruumiinrakenne on sellanen luojan tuoma kirous tai onni, treeni tuntuu vaikuttavan heti, mutta tauko samaten vastaavasti saman verran huonoon suuntaan. Jos sitä kävisi tosissaan muutaman vuoden salilla, niin todennäköisesti sitä olisi aikamoinen köntti, mutta en tiedä haluanko näyttää jääkaappi-pakastin-yhdistelmälle. Ja laitetaan lisää painoja penkkiin...

Käykää salilla,
-Juska-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti