torstai 16. tammikuuta 2014

Päivän piristykseksi

Kokosin tässä muutaman youtube-videon tällaiseen päivän piristyspostauksen. Näissä videoissa on herkkyyttä, inpsiraatiota, kauneutta, tarinaa, hyvää fiilistä ja hyvää tuulta. Silloin kun vanne kiristää päätä, koulu stressaa ja elämä on muuten vaan hiihtämistä puusuksilla hiekkarannalla, niin niihin hetkiin saattaa joku näistä filmeistä erityisesti kolahtaa.
"Joskus kun oikein potuttaa" on yksi suosikkivideoistani! Tämä on vaan niin hyvä. Ja näyttelijä Jarmo Heikkisen ääni on niin maaginen kertojan ääni, että tähän meinaa nukahtaa. Pitää varmaan laittaa joku luontopätkä joskus pyörimään ja luurit korville, näyttö sammuksiin ja peiton alle... Saattaa näin rauhallinen ääni viedä nopeammin höyhensaarille kuin Nukku-Mauri tai anestesia nuijanukutuksella. Lekalla pääsee kyllä nopeasti uneen, mutta aamulla saattaa kuhmua otsassa kivistää...
 Metsän tarina on samannimisestä dokkarista tehty traileri, juuri sopivan lyhyt välittämään Suomen luonnon highligh... miten toi pitää sanoa? [hailaitsit]? Suomen luonto on kaunis, vaikka sinne ei aina jaksa raahautuakkaan, mutta lähes aina kun luontoon menee, niin mieli lepää. Mutta nyt siellä on kylmä. Ja luonto nukkuu. Joten en sitä mene herättämään sinne. Mutta kesää tulee ikävä toden teolla kun näitä katselee!
Toivottavasti tämä postaus ajoi tarkoituksensa! Hauskaa päivän jatkoa täältä tehtaalta!

Toivottelee
-Juska-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti